Jula – mer än varuhus

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landet säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Denna gång träffar vi Mikael Hellqvist, CSO på Jula AB, som berättar om sitt arbete och sin syn på säkerhetschefsrollen.

Han blev i princip handplockad till tjänsten som koncernsäkerhetschef på Jula AB för 16 år sedan. I det senaste avsnittet av podden #sverigessäkerhetschefer berättar Mikael Hellqvist om Julas stora spännvidd; det handlar inte bara om de stora och välkända varuhusen runt om i olika länder, utan också om fyra hotell, logistikanläggningar, handelsplatser, kontor, fastigheter, järnvägstransporter, räddningstjänst och flyg!

Han understryker vikten av att som säkerhetschef förstå verksamhetens affär och de riskbilder som finns.

Podden produceras i samarbete med Secnet och finns där poddar finns.

https://bit.ly/3Ei09I7


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *