Nytt poddavsnitt: Richard Buske

Det första avsnittet av podden Sveriges säkerhetschefer fick stort gensvar. Nu är det dags för det andra avsnittet – och den här gången träffar vi branschprofilen Richard Buske, numera på KRONAN Säkerhet.

I det andra avsnittet av podden Sveriges säkerhetschefer träffar vi branschprofilen Richard Buske, KRONAN Säkerhet och vice ordförande i Secnet, som berättar mer om den lite annorlunda resa han har gjort i säkerhetsbranschen, från säkerhetschef i hotellbranschen och i kommunal verksamhet till säkerhetskonsult, där han exempelvis kliver in som interim säkerhetschef vissa perioder.

Richard berättar bland annat att han brinner för nätverkande och samverkan och att hans ledstjärna är god arbetsledning. Han menar också att det är viktigt att vara en ”social säkerhetsperson” och att inte bara arbeta med systematik. Dessutom får vi veta att han har ett rum, 30 kvadratmeter stort, med tv-spel från 1970-talet och framåt.

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Vi vänder oss till alla som brinner för säkerhet och trygghet och som vill säkra verksamhetens affär.

Du hittar oss överallt där poddar finns, bland annat på Spotify, Acast och Apple Podcasts. Följ också Företagsuniversitetet på Facebook och LinkedIn för alla de senaste nyheterna om podden.

Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet.

Läs mer om podden Sveriges säkerhetschefer här

Lyssna på första avsnittet här (Christina Boman)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *