Podd om och för säkerhetschefer

Företagsuniversitetet och Secnet är stolta och glada över att nu ha lanserat podden Sveriges säkerhetschefer! Gäst i premiäravsnittet är Christina Boman, säkerhetschef på Sveriges Television och nominerad till Årets Säkerhetsprofil 2018.

I podden pratar vi med Christina om resan från Försvaret via Länsstyrelsen till Uppsala universitet och det högst varierande arbetet där – till den position hon har i dag. Hon beskriver även hur det var att tillträda den nya tjänsten mitt i pandemin och förklarar varför hon tycker att det är viktigt att som säkerhetschef visa mod i vardagen, att vara transparent och bjuda på sin kunskap.

Du hittar podden överallt där poddar finns, bland annat på Spotify, Acast och Apple Podcasts.

Podden produceras av Företagsuniversitetet tillsammans med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet och är helt fokuserad på rollen som säkerhetschef och arbetet på säkerhetsavdelningen. Lyssnarna kommer att få möta kollegor från runt om i Sverige i samtal om rollen i dag, hur rollen utvecklats under senare år – och förstås hur rollen kan tänkas utvecklas framåt.

Läs mer om podden Sveriges säkerhetschefer här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *