Anna-Karin Jonsson gäst i Sveriges säkerhetschefer

I podden ”Sveriges säkerhetschefer” möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. I det nya avsnittet möter vi Anna-Karin Jonsson, som lever efter ledorden ”Lös, leverera och le”, sedan tiden som biträdande säkerhetschef på Riksdagen. I dag arbetar hon som Head of Group Security på SEB, som finns i 20 länder.

Anna-Karin Jonsson beskriver sig som ”tungt värderingsstyrd” och tycker om att arbeta med kriser och att få alla att arbeta ihop och åt samma håll. Hon har bland annat varit med och hanterat både höjd terrornivå, terrordådet i Stockholm och pandemin.

Lyssna på hela poddavsnittet på Spotify, Acast eller Apple podcasts!

Podden produceras av Företagsuniversitetet i samarbete med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *