Extra nätverksträff – online

Vi har glädjen att – i samarbete med Företagsuniversitetet – bjuda in till en extra kvällsföreläsning tisdagen den 20 juni kl 17.15-19.30.

Föreläsningen heter ”Kris, krishantering och krisledning- Perspektiv på fenomenet kris via en verklig PDV-händelse” och lyfter frågeställningen: Vad händer hos den drabbade, hos familjen och på arbetet?

Föreläsare är Joakim Pejmer, som arbetar som enhetschef/rektor i Västerås stad. Han beskriver komplexiteten med en kris genom ett vansinnesdåd.

Sommaren 2022 fick han och Västerås stad erfarenhet av det man i media kallar för en vansinnesattack. Han blev då överfallen med kniv och gärningsmannen var en elev på en annan gymnasieskola i staden.

Företagsuniversitet arrangerar föreläsningen för deltagarna i Krisledning – diplomutbildning och Risk Manager – diplomutbildning och Secnets medlemmar erbjuds att delta online. Anmälan görs till info@secnet.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *