Prinsessbröllop och mobila ordningsvakter

Karin Johannesen, Stockholms stad

May 6, 2022

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. I det senaste avsnittet träffar vi Karin Johannesen, säkerhetschef på stadsledningskontoret i Stockholms stad.

Karin Johannesen är en säkerhetschef som aldrig låtsas, utan som går in i arbetet helhjärtat och äkta. Själv beskriver hon sig som ganska ”filterlös” och konstaterar att säkerhet och trygghet nog alltid har varit hennes passion.

I dag är hennes arbete som säkerhetschef på stadsledningskontoret i Stockholm litet som ett dagligt ”bungy jump” med många skiftande arbetsuppgifter, både operativa och strategiska.

Läs mer här

Alla avsnitt i podden finns här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *